HERTTA

Amerikanstaffordshirenterrieri / narttu
FIN MVA Kesselin Exact Especial
Synt. 17.2.2003

Om. Arto ja Jonna Heinonen. Rek.nro: FIN14997/03

Musta-valkoinen
Lonkat: B/B
Kyynärät: 0/0
Polvet: ok
Silmät: PHTVL tulkinnanvarainen

Lt. +153

Pentueet:
Kesselin G… 16.8.2005
Kesselin I… 19.9.2006

Sukutaulu
Hertta KoiraNetissä

Hertta on pentu, jonka ei olisi pitänyt meiltä koskaan maailmalle lähteäkään, oma "Salmiakkimme". Lempilapsemme E-pentueesta. Ensimmäisenä kesänään tyttö oli meillä hoidossa viikon ja tunne vain vahvistui, vaivaton koira, todella mukavan luonteinen ja työintoinen. Vielä puoleksi vuodeksi Hertta matkasi Pietarsaareen, jossa sitä kyllä pidettiin esimerkillisen hyvin. Useiden asioiden summana, sain tilaisuuden ostaa Hertan takaisin vuoden ikäisenä ja jännittyneenä menin koiraa junalle vastaan. Asemalla kohtasin tutun koiran, Hertta oli oma iloinen itsensä ja paperit laadittiin samantien. Hertta on jälleen virallisesti vain ja ainoastaan minun =o)

Hertan meille palatessa oli meille juuri kotiutunut Martan pojanpoika Toivo. Toista nuorta koiraa ei siihen elämäntilanteeseen meille sopinut, joten Hertalle piti löytää sijoituskoti, vaikka mielellämme olisimme Hertan omanamme pitäneet ihan konkreettisestikin. Asioilla on tapana järjestyä, niin nytkin. Hertalle löytyi koti isoveli Pertsan perheestä länsi-Vantaalta.

Hertan ensimmäinen pentue on Kesselin G-pentue, jossa isänä FIN MVA Sindelar's RU Tazz Sitting Bull "Pulla". Pentueessa on 8 poikaa ja yksi tyttö. Lisää tyttäriä saadaksemme Hertta tekee vielä toisen pentueen, joka on Kesselin I-pentue. Isänä oma jenkkituontimme Stonecutter's Arctic Moonshine "Moony", joka on "Pullan" velipuolen poika. Moonyn emä on kantanarttumme Martan serkku ja Hertta x Moony on kevyt linjaus edesmenneeseen kaunottareen Chitown Geenaan.

Hertta on Suomen Muotovalio ja luonnetestattu pistein +153 ja kaikki osa-alueet olivat plussalla. Hertta oli ensimmäisen pentueensa kanssa hyvä ja rauhallinen emä, toinen pentue menee varmastikin jo rutiinilla.

Hertta siirtyi Arton ja Jonnan omistukseen I-pentueen jälkeen. Hertan sukua ovat jatkaneet Kesselin Garfield "Reino", Kesselin Glendora "Dora" ja Kesselin Ikaros.

kuvat aukeavat suuremmiksi klikkaamalla
8.3.2004 8.3.2004