KERTTU

Amerikanstaffordshirenterrieri / narttu
FI & EE MVA Slamdunk Phoenix Mercury
Synt. 31.1.2006, Hollanti

Kasv. B.L. Regeer, Hollanti
Om. Laura Kananen & Matti Harva, Lohja
Rek.nro: N.H.S.B. 2594726 / FIN13647/07

Isä: BSG-05 Bono v.d. Falliss
Emä: AM& DK MVA Cedars Ride On

Puna-valkoinen
Lonkat: C/C
Kyynärät: 1/0
Ataxia terve

6xSERT, 10xCACIB (Suomi) + 1xCACIB (Eesti)

Sukutaulu - KoiraNet
Kasvattajan sivut - Slamdunk.eu

 

Kerttu on tullut ilostuttamaan päiviämme Hollannista, Slamdunk -kennelistä, keväällä 2006. Neiti tuli Suomeen mahdolliseksi jalostuskoiraksi, ja sen ensimmäinen pentue syntyikin kesällä 2009 (Kesselin M, isä Masterbolt Hunting for Gold "Riku"). Näyttelyrintamalla neiti on lunastanut suuret odotuksemme; Kerttu oli vuonna 2007, alle kaksivuotiaana, Suomen 3. menestynein näyttelyamstaffi, ja saavutti Suomen muotovalion arvon keväällä 2008 sekä Eestin muotovalion arvon kesällä 2008. Maailman Voittaja -näyttelyssä Kerttu sijoittui 4. avoimessa luokassa ja oli näin menestynein Suomesta matkustanut amstaffi.

Kerttua on siunattu kauniin ulkomuodon lisäksi myös mitä hurmaavimmalla luonteella! Jos tykkää rakkaudesta. Neiti näet rakastaa kaikkia ja kaikkea. Välillä vähän liikaakin. Pusuilta ja hellyydenosoituksilta ei tämän koiraneidin kanssa eläessään voi välttyä. Kerttu on luonteeltaan todella aktiivinen, välillä rauhalliseen makuun liiankin. Jos tekemistä ei ole, hän järjestää sitä itse. Kesällä Kertun lempiharrastus on kärpästen, lintujen, lepakoiden ja nuotiosta lentävien kipinöiden metsästäminen. Talvella on tyydyttävä kevätauringossa leijailevien pölyhiukkasten metsästämiseen. Niitä muuten saa tilattua lisää tamppaamalla etutassuilla nojatuolia! Mutta kyllä neiti osaa nauttia myös Aapo-veljen kainalossa köllimisestä. Rakas "isoveli" on Kertun mielestä maailman paras paini-, pussailu- ja makoilukaveri.

Kauneuskilpailujen lisäksi Kerttu harrastaa agilityä ja omien tiluksien tarkkailua. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittää.

Kertun toinen pentue toteutunee kesällä 2010. Isänä Kesselin Kalakaveri "Torsti". Enemmän tästä yhdistelmästä N-pentueen sivulla.