OLGA

Saksanpaimenkoira / narttu
Aireddan Ondra
FIN10937/93A s. 2.3.93
musta ruskein merkein
Lonkat A/A
selkä terve (kuvattu)
Lte +88p.
TOKO AVO
PK viesti maasto täydet, tottis 60
Näyttely: SA
om. Tiisa Andsten, Perniö
http://www.lupunegrus.net/

sukutaulu

Olga syntyi maaliskuussa 1993 Lauttasaaressa, vaikka onkin Kemiläisen kasvattajan koiria. Se tuli minulle sijoitukseen seitsenviikkoisena lupaavana pallerona. Olgasta kehittyikin kaunis sakemanninarttu. Olga oli oikeastaan enemmän Yaskon koira kuin minun. Niin vahvasti se "isoveljeen" leimautui heti alusta alkaen. Mielipuuhaa oli Yaskon kaulanahassa roikkuminen vielä aikuisenakin. Kun Yaskolla treenattiin viestiä, juoksi Olga mukana huimia aikoja, ainakin jos Yasko oli lähetetty taipaleelle ensimmäisenä. Viestikokeissa kävi ilmi, että Olga juoksi huippuaikoja ilman Yaskoakin =o) Mutta se tottis. ehkä pisteitä olisi tullut, jos Yasko olisi voinut toimia ohjaajana. Ihmisen ohjauksessa Olgalle ei ole saatu 70p. PKtottiksesta, joten koulutustunnukset on jääneet saamatta.

Jälkeäkin treenattiin ja Olgalla onkin tosi hyvä nenä, vaikeatkin harjoitusjäljet se on selvittänyt hienosti ja koska se ei halua noutaa, tarjosi se itse ilmaisuksi maahanmenoa kepillä, ja se toimii.

Olgaa ei koskaan käytetty jalostukseen puutteellisen luonteen takia, yhteistyöhalua ei löydy, mutta mukava seurakoiran luonne sillä kyllä on. Olgasta voit lukea lisää kennel Lupu Negruksen kotisivuilta.  

Olga viettää eläkepäiviään Tiisan hellässä huomassa Perniössä.